Hoe mooi zou het zijn als jij enthousiaste gasten hebt, een loyaal en betrokken team medewerkers en ook nog een hogere besteding?

Ben jij toe aan de volgende stap in gastvrijheid, maar heb je geen tijd voor het volledige programma? Boek dan één van onze onderstaande workshops. Met kleine stappen kom je er ook! 

Workshop
Storytelling

Bouw je merk met gastvrije verhalen

In de verblijfsrecreatiebranche zijn gastvrijheid en beleving essentiële ingrediënten voor succes. Maar hoe zorg je ervoor dat je opvalt in een competitieve markt? Deze workshop helpt je bij jouw unieke en authentieke verhaal, zodat jij van je gasten, echte loyale fans kunt maken. 

Workshop
Employee experience

De ultieme reis van jouw werknemers

Tijdens deze workshop kijken we hoe jij aantrekkelijk wordt voor potentiële werknemers en hoe je je huidige team loyaal en betrokken maakt en houdt. We focussen hier het optimaliseren van de beleving tijdens de contactmomenten met jouw medewerkers tijdens de complete werknemers reis, dus van werving tot en met uit dienst treden.

Workshop
Employee experience

Connect your team

Een workshop waarbij we jouw team klaarstomen voor het hoogseizoen. Want wat werkt er nou beter dan een team dat elkaar kent en met plezier de handen ineen slaat om ook tijdens de top drukte gastvrij te zijn! Waar kunnen jullie nog beter de verbinding zoeken met elkaar en talent meer ruimte geven en versterken?

Workshop
customer experience

Een unieke beleving voor jouw gasten

Tijdens deze workshop gaan we herinneringen maken. Hoe ziet de reis van jouw gast eruit en van welke contactmomenten kunnen we onvergetelijke momenten maken. Alle touchpoints worden 360 graden uitgelicht. Een praktische en creatieve workshop, waarna je direct aan de slag kunt om jouw gasten te raken.

Workshop
Digital experience

Je website op orde

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met jouw website. Het klinkt zo eenvoudig: ook online moet je gastvrij zijn. Hoe je goede service en informatie kunt geven op je website. En hoe kun je ervoor zorgen dat jouw gasten door jouw site juist voor jou kiezen?

Workshop
brand experience

Foto-expeditie op eigen terrein.

Ben je klaar om jouw zaak te laten schitteren als nooit tevoren? Wij komen naar je toe voor een energieke en leerzame dag vol fotografie-avontuur! In deze hands-on workshop neem ik jou en je hele team mee in de magische wereld van smartphonefotografie, specifiek gericht op de pracht van de hospitality- en recreatiebranche.

Workshop
Brand experience

Kernwaarden beleven

Een workshop waarin jouw team aan de slag gaat met je kernwaarden. Ze beleven, zodat ze gaan leven en jouw employee experience verbeteren. Waar mooie woorden daadwerkelijk betekenis krijgen en zorgen voor een loyaal en betrokken team.

Workshop
DIGITAL experience

Contentcreatie met ChatGPT en AI

Bij onze workshop “Contentcreatie in een handomdraai in het AI-tijdperk”, richten we ons op de mogelijkheden van onder andere ChatGPT en AI. Wij begrijpen dat je kostbare tijd hebt en dat je meteen concrete resultaten wilt zien. Leren en doen op hetzelfde moment. Dat wil je! 

360 graden belevingsscan

Jouw blinde vlek, hem jij hem in het vizier? Waarschijnlijk niet, het zijn tenslotte niet voor niets blinde vlekken. Jammer wel, want blinde vlekken kun je juist fantastisch inzetten om te groeien.  Er is dus werk aan de winkel! Tijdens onze belevingsscan nemen we een kijkje in jouw keuken en checken, op basis van onze visie, waar jij kunt verbeteren. We stappen even in de schoenen van jouw gasten en medewerkers en delen daarna onze ervaringen met jou, zodat jij kunt werken aan jouw blinde vlekken en dus kunt groeien!   

Workshop
Employee experience

Communiceren met passie

Een workshop waarbij we kijken hoe jij en de rest van je team op een effectieve manier passie én gedrevenheid kunnen overbrengen. Hoe spreek je elkaars taal en versterk je elkaar als team? Hoe spreek je elkaar aan en kan je op een prettige manier met elkaar in gesprek? En hoe deel je jouw ideeën op zo’n manier dat iedereen er blij van wordt? 

360 graden belevingsprogramma

In dit programma werken we 10 dagen lang samen met jou en je team aan je Brand-, Customer-, Employee- en Digital Experience met maar één doel, jouw 360 graden gastvrijheid optimaliseren. Want hoe mooi zou het zijn als jij enthousiaste gasten hebt en een loyaal en compleet team medewerkers.

Ga mee op reis!

We gaan samen op reis om plekken te bezoeken die ons inspireren, prikkelen en voeding
geven voor flinke discussies, nieuwe ideeën en plannen om onze doelgroep nog vaker te raken en te verrassen.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze inspiratiemail. Uitschrijven kan altijd nog. 😉 

Zin in een lekkere dosis inspiratie?

Schrijf je in voor onze maandelijkse inspiratieboost en maak kans op een 360 graden belevingsscan t.w.v. € 1.500,-

 (uitschrijven kan altijd nog ;-))