Workshop
Employee experience

Connect your team

In deze workshop gaan we jouw team nog beter met elkaar verbinden en klaarstomen voor het hoogseizoen. Dit start met inzicht. Inzicht in ieders persoonlijkheidsstijl in gedrag en de invloed die dit heeft op het totale team. Want iedereen is uniek. We gaan gesprekken met elkaar aan, we ontdekken talenten en brengen dit in beeld om dat hechte team te worden. Want als alles lekker draait, en we met veel plezier met elkaar werken, wordt ook de gast hier blij van.   

Voor wie?

Voor teams die de handen ineen willen slaan en een topseizoen willen draaien. Dit doordat de neuzen naar één kant staan, er meer begrip voor elkaar is en er plezier gemaakt kan worden! 

Wat leer je?

Hoe zorg je ervoor dat de neuzen naar één kant staan en de handen ineen gelagen zijn, voordat de topdrukte begint? 

Een team wat op elkaar kan bouwen, een team wat elkaar vertrouwd en begrijpt wat we van elkaar nodig hebben om ook in het hoogseizoen te kunnen vlammen. Dat is waar we mee aan de gang gaan tijdens deze workshop. Want een hecht team presteert gewoon beter! 

Als je inzicht krijg in gedrag van mensen kan je eilandjes die ontstaan zijn op de werkvloer overbruggen. Dichter bij elkaar komen als team en een betere en effectieve werkflow creëren wanneer je met elkaar op de werkvloer staat. Alles start namelijk met begrip en openheid. Zo is er meer ruimte voor lol trappen, gesprekken voeren en talentontwikkeling. Kortom een dikke plus om de samenwerking een flinke boost te geven. 

Door in te zoemen op de kwaliteiten en wensen van het team krijgen we een beeld van de afspraken die we nodig hebben om beter met elkaar te kunnen samenwerken. We kijken naar de sterke en minder sterke punten van jullie team. En krijgen beeld hoe kunnen we ieders talent op de meest optimale manier inzetten zodat we met elkaar kunnen groeien. Ook kijken we naar hoe we een open werksfeer creëren, wat we daarbij nodig hebben zodat eventuele conflicten voorkomen of opgelost kunnen worden. Daarnaast maken we concrete afspraken met elkaar deze dag zodat we elkaar scherp kunnen blijven houden, ook na deze workshop! 

Aan het einde van deze workshop heb je:

  • meer begrip voor je teamleden 
  • kan je dingen bespreekbaar maken en afspreken op een fijne en duidelijke manier
  • kan je de eilandjes overbruggen
  • heb je met het hele team de handen ineen geslagen
  • heb je in ieder geval een dag heel veel lol gehad met elkaar! 

Zo haalt iedereen het beste in elkaar naar boven zodat jullie vlammen als het hoogseizoen op jouw vakantiepark of camping begint! 

Wil je ook aan de slag samen met je team?  Bel dan naar Chantal (06-23369954) om een workshop in te plannen of stuur een bericht.

O ja, alle workshops worden op maat gemaakt, dus we hebben vooraf altijd contact om jullie grootste uitdagingen in kaart te brengen. Zo halen we het meeste uit de workshop.

Zin in een lekkere dosis inspiratie?

Schrijf je in voor onze maandelijkse inspiratieboost en maak kans op een 360 graden belevingsscan t.w.v. € 1.500,-

 (uitschrijven kan altijd nog ;-))