Workshop
customer experience

Creëer een unieke beleving voor jouw gasten

Creëer onvergetelijke herinneringen die je vakantiegasten blijven koesteren en delen met anderen.  Zo maak jij van jouw gasten echte fans! Tijdens deze workshop, met jouw team, ontdek je hoe je onvergetelijke momenten kunt creëren tijdens de reis van jouw gast. Deze praktische en creatieve workshop stelt je in staat om direct aan de slag te gaan om jouw bezoekers te raken en enthousiast te maken én houden.

Voor wie?

Voor alle teams van vakantieparken en/of campings in alle lagen van de organisatie, die de beleving van de gast willen verhogen om van tevreden gasten, enthousiaste gasten te maken. 

Wat leer je?

Een tevreden gast is één, maar een enthousiaste gast is goud waard. Hoe zorg je er nu voor dat je vakantie-gasten zo enthousiast zijn dat ze vaker terugkomen en aan iedereen vertellen hoe fijn het bij jou is? 

Tijdens deze inspirerende workshop draait alles om het maken van onvergetelijke ervaringen voor jouw gasten. We gaan dieper in op de customer journey en identificeren de cruciale momenten waarop je het verschil kunt maken. Samen zullen we op een creatieve en praktische manier aan de slag gaan om die momenten te transformeren in betekenisvolle en memorabele ervaringen.

Je leert hoe je gasten kunt verrassen en verwonderen, hun verwachtingen kunt overtreffen en een blijvende indruk kunt achterlaten. We zullen inspirerende voorbeelden en best practices delen die je kunt aanpassen aan de specifieke kenmerken van jouw vakantiepark en/of camping. Van het welkom heten van gasten bij aankomst tot het bieden van unieke activiteiten en voorzieningen, we zullen de sleutel tot succes onthullen.

De workshop biedt een interactieve omgeving waarin je kunt brainstormen en samenwerken met elkaar. Je krijgt de mogelijkheid om jouw ideeën te delen, feedback te ontvangen en waardevolle inzichten op te doen. Samen zullen we werken aan het ontwikkelen van aantrekkelijke concepten en het creëren van een onderscheidende gastervaring.

Tijdens deze workshops nemen we samen met jou, en het team,  jouw gasten onder de loep. Wie zijn nu je gasten, wie wil je binnen hebben en wat zijn de wensen en behoeftes van deze gasten. Hebben we deze in kaart, dan gaan we de gastreis vastleggen. Welke contactmomenten zijn er en belangrijker, hoe ervaart de gast deze. Bij de uitwerking kijken we gelijk naar de “make or break” momenten. 

Daarna gaan we creatief aan de slag met het team met als basis de gastreis die we samen opgesteld hebben. In een creatieve sessie zorgen we ervoor dat we kijken naar de belangrijkste momenten tijdens de reis waar we iets me moeten, en ontdekken we waar we gasten kunnen verrassen. Want verrassingen overtreffen de verwachting en zorgen voor enthousiaste gasten. 

Aan het einde van deze workshop: 

  • weet je wie jouw gast is en kan je je als geen ander verplaatsen in zijn of haar schoenen
  • heb je alle fases van de reis van jouw gast in beeld en weet je welke momenten belangrijk zijn. 
  • kan je op een creatieve manier brainstormen samen met je team
  • zitten jullie vol nieuwe ideeën en inspiratie zitten jouw vakantiepark of camping naar een hoger niveau te tillen.
  • heb je een plan van aanpak om samen herinneringen te maken met jouw gasten
  • heb je samen met je team van gedachtes gewisseld, gebrainstormd, creatief bezig geweest maar vooral veel gelachen

Bereid je voor op een reis vol creativiteit en verrassing die je gasten zal betoveren en ervoor zal zorgen dat ze blijven terugkomen voor meer.

Grijp deze kans om jouw vakantiepark of camping te transformeren en je gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Schrijf je vandaag nog in voor onze workshop en laat jouw gasten versteld staan!

Wil je aan de slag met jouw customer journey om écht herinneringen te maken? Bel dan naar Chantal (06-233699540) om een workshop in te plannen of stuur een bericht.

O ja, alle workshops worden op maat gemaakt, dus we hebben vooraf altijd contact om jullie grootste uitdagingen in kaart te brengen. Zo halen we het meeste uit de workshop.

Zin in een lekkere dosis inspiratie?

Schrijf je in voor onze maandelijkse inspiratieboost en maak kans op een 360 graden belevingsscan t.w.v. € 1.500,-

 (uitschrijven kan altijd nog ;-))