Over ons

360 graden gastvrijheid, betekent dat de cirkel rond is. En zo voelt dat ook voor ons. Een aantal jaar geleden ontmoetten wij elkaar op een food-event van een gezamenlijke opdrachtgever. Onze verbinding is die avond begonnen. Tijdens één van onze laatste koppen koffie samen om bij te praten was het in één keer glashelder. De gesprekken over gedeelde passie voelen goed, deze energie is altijd lekker en fijn, onze communicatie open en helder en daarnaast kunnen we nog steeds net als de eerste keer ontzettend met elkaar lachen. Dus laten we ervoor gaan! Vlammen! En zo is 360 graden gastvrij geboren….

Co-creëren

Wij zijn dol op co-creëren. Samen met jou aan de slag middels de service design thinking methode. Dus nee, wij geven je geen advies op basis van alleen onze kennis. En ja!, wij prikkelen je gasten en je team op alle fronten om zo alle kennis uit de hoofden en harten te halen.

Faciliteren

Wij vinden het belangrijk dat jij direct aan de slag kunt met de uitkomsten uit onze workshops en ons programma. Daarom faciliteren wij diverse workshops, maar soms ook gewoon de middelen die je nodig hebt om on- of offline het verschil te maken. Roep wat je nodig hebt en wij denken mee.

Inspireren

Soms is het ook lekker om even bij een ander over de schouder mee te kijken. Wij halen voor jou het nieuwste uit de markt en delen dit live en online. Zo kan je ons blijven volgen om continue geprikkeld te blijven om te verrassen, lol te trappen, te vernieuwen en je doelgroepen te raken.

Onze marketingbril

Wij zijn twee marketeers in hart en nieren. Dus ja, we bekijken gastvrijheid met een marketingbril op. Voor ons gaat het niet alleen om lachende gezichten, maar ook om de euro’s die het oplevert. Of je nu online of offline bent, alles moet gewoon lekker lopen. We zorgen dat zowel het team als de gasten zich top voelen. We mixen slimme strategieën met de dagelijkse gang van zaken en zorgen voor een knallende combinatie van merkbeleving en online interactie. Samen met jou gaan we voor de volle 100% in merk, gast, team en digitaal. Ons geheime wapen? Die hele ervaringscirkel rond krijgen.

En dat noemen we gewoon 360 graden gastvrij.

Hieronder nog wat meer over ons. We hadden natuurlijk kunnen inzoomen op onze jarenlange werkervaring in de horeca, als trainer, formulemanager, brandmarketeer, enzo. Maar wij houden meer van de leuke dingen.

Vianne

Als ik aan gastvrijheid denk? Soep! Mijn moeder maakt op zondag altijd verse soep. En wie wil eet mee. Iedereen is welkom!

Het leukste moment van de dag? Samen met mijn kindjes aan de ontbijttafel de dag opstarten! Wanneer het grootste probleem de keuze tussen pindakaas of hagelslag is. En of er geen pindakaas aan mijn pak zit.

Wat anderen over mij zeggen? Een tikkeltje eigenwijs, behoorlijk ambitieus en altijd op zoek naar mogelijkheden. Zo zou je mij kunnen omschrijven. Maar ook recht door zee, eerlijk, oprecht, volhardend, deskundig, enthousiast, toegankelijk en professioneel. Niet superhip, maar wel van deze tijd. Nou ja, ik zou zeggen, misschien beter om zelf een mening te vormen.

Wat zo leuk is aan Chantal? Ze kan zo lekker eerlijk zijn. Of het nu positief of negatief voor je uitvalt. Ze zegt het gelukkig met een lach. O, en doorpakken… niet lullen, maar poetsen.

Waar ik de meeste kansen zie voor ondernemers? Wanneer een ondernemer online en offline op hetzelfde niveau kan brengen. Dat je online net zo sterk bent als offline. Ook al is het niet je corebusiness.

Chantal

Als ik aan gastvrijheid denk? Een échte oprechte lach. Ja, serieus. Vrolijke mensen en unieke concepten zorgen voor “happy moments” wat mij betreft. Een onverwachte oprechte vraag, dat verrassende muziekje tijdens je wc bezoek bij dat ene restaurant wat je altijd bijblijft, die uitdagende menukaart met toffe humorvolle teksten of die ene aanmeld-link in de mail die me, door de tone-of-voice laat lachen en me thuis laten voelen.

Het leukste moment van de dag? Als ik in de avond nog even voorlees in bed bij mijn jongens. Helemaal verwonderd over de verhalen die we lezen. Dat is echt even een momentje hun wereld in duiken samen met elkaar.

Wat anderen over mij zeggen? Avontuurlijk, altijd in voor nieuwe dingen, zeer positief ingesteld en energiek en altijd op zoek naar een goed en oprecht gesprek. Maar ook creatief in het bedenken van oplossingen, pro-actief en recht voor haar raap. Flexibel en altijd in beweging. Minder hip dan Vianne, haha. Maar het gaat om wat er van binnen zit, toch ;-).

Wat zo leuk is aan Vianne? Vianne heeft het vlammen bedacht, ze is mega doelgericht en gaat ook daadwerkelijk in de actie. Ze komt haar beloftes na en doet wat ze zegt. Heerlijk is dat. Daarnaast heeft ze humor, niet alleen via tekst maar ook live. Dat gaan jullie zelf ook vast ervaren. Ze zorgt dat als ik even niet weet hoe ik verder moet, ze weer een begin maakt en ik door kan pakken. Ze weet waar ze het over heeft en steekt haar mening niet onder stoelen of banken. En verder, is het een lieverd, een powerhouse en een geweldig mens.

Waar ik de meeste kansen zie voor ondernemers?

Om je team net zo te benaderen als je gasten. Zorg dat je een plan hebt zodat je medewerkers kan verrassen, enthousiast maakt en zo duurzaam aan je kan binden.

En als je met ons aan de bak gaat, dan kun je dit verwachten…

.

Zin in een lekkere dosis inspiratie?

Schrijf je in voor onze maandelijkse inspiratieboost en maak kans op een 360 graden belevingsscan t.w.v. € 1.500,-

 (uitschrijven kan altijd nog ;-))