Workshop

Contentcreatie met ChatGPT

Stel je voor dat je, zelfs als drukke ondernemer of marketeer in de verblijfsrecreatiebranche, geen kostbare tijd hoeft te verspillen aan het doorgronden van ingewikkelde contentcreatiemethoden. Wat als je direct aan de slag kunt gaan en een overvloed aan content kunt genereren zonder urenlang onderzoek te hoeven doen?

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor ondernemers en marketeers in de verblijfsrecreatiebranche, evenals iedereen die betrokken is bij contentcreatie. 

Of je nu nieuw bent in contentcreatie of een doorgewinterde professional, we begeleiden je stap voor stap. Doe mee en ontdek hoe je content in een handomdraai kunt creëren in het AI-tijdperk!

Wat leer je?

Bij onze workshop “Contentcreatie in een handomdraai in het AI-tijdperk: Hoe gebruik je ChatGPT en AI voor storytelling en contentcreatie,” richten we ons specifiek op professionals zoals jij. We begrijpen dat je kostbare tijd hebt en meteen concrete resultaten wilt zien. Dat je content wilt, die aansluit bij jouw doelgroep en je (potentiële) gasten overtuigt om naar jou toe te komen. 

Bij ons hebben we het onderzoek al gedaan en zijn we klaar om jou praktisch uit te leggen hoe het werkt. We willen dat je meteen hands-on aan de slag kunt.

Of het nu gaat om het schrijven van teksten voor je website, het opstellen van uitnodigingen voor evenementen, het creëren van boeiende social media content of het verbeteren van je interne communicatie, wij hebben de tools en de expertise om je te helpen. Het enige wat jij hoeft te doen, is duidelijk aangeven wat je nodig hebt.

Wanneer je helder hebt wat je wilt, zorgen we er samen voor dat jij in een handomdraai hoogwaardige content kunt creëren, helemaal in jouw eigen stijl en tone of voice. Geen tijdrovend onderzoek, geen frustrerend experimenteren – alleen praktische begeleiding en direct resultaat.

Dus, ben jij er klaar voor om je contentcreatieproces te stroomlijnen en snel de content te genereren die je nodig hebt? Doe mee aan onze workshop en ontdek hoe je dit in een handomdraai kunt bereiken in het AI-tijdperk!

Wil je zelf aan de slag met ChatGPT en AI om jouw werkzaamheden efficiënter te maken. Wil je bijgepraat worden over alle nieuwe AI toepassingen binnen jouw branche?

Vraag dan een offerte aan.

Zin in een lekkere dosis inspiratie?

Schrijf je in voor onze maandelijkse inspiratieboost en maak kans op een 360 graden belevingsscan t.w.v. € 1.500,-

 (uitschrijven kan altijd nog ;-))