Workshop
Brand experience

Foto-expeditie op eigen terrein!

Ben je klaar om jouw zaak te laten schitteren als nooit tevoren? Wij komen naar je toe voor een energieke en leerzame dag vol fotografie-avontuur! In deze hands-on workshop neem ik jou en je hele team mee in de magische wereld van smartphonefotografie, specifiek gericht op de pracht van de hospitality- en recreatiebranche.

Voor wie?

Deze workshop is voor iedereen die aan de slag wil met het maken van professionele fotografie voor socials, website en andere communicatiemiddelen. Bijvoorbeeld de afdeling marketing, maar ook de chefkok en de bediening.

Wat leer je?

We verkennen samen de verborgen parels van jouw zaak en leggen deze vast met jullie eigen smartphones. Ik deel praktische tips en creatieve trucs die iedereen – ongeacht ervaring – kan toepassen. Het wordt een dag van ontdekken, lachen en leren.

Maar daar stopt het niet! Naast het fotograferen duiken we ook in de kunst van foto-editing. Aan het einde van deze avontuurlijke dag heeft elk teamlid niet alleen een berg aan nieuwe vaardigheden, maar ook een collectie van professioneel bewerkte foto’s, perfect voor jullie social media en marketing!

Tegelijkertijd neem ik jullie mee in de wereld van storytelling. Wat willen jouw gasten zien, wat is jouw verhaal, hoe kun je dat vastleggen met foto’s en video’s en hoe maak je hier de mooiste stories en reels die je kunt delen op Instagram?

Dus, zet je schrap voor een dag vol plezier, creativiteit en teambuilding, en laat de wereld zien wat jouw zaak uniek maakt. Dit is jullie kans om samen de spotlight te pakken en de sterren van het internet te worden!”

Zin in een lekkere dosis inspiratie?

Schrijf je in voor onze maandelijkse inspiratieboost en maak kans op een 360 graden belevingsscan t.w.v. € 1.500,-

 (uitschrijven kan altijd nog ;-))