Workshop
digital experience

Je website op orde

Tijdens deze eendaagse workshop gaan we aan de slag met jouw website. Het klinkt zo eenvoudig: ook online moet je gastvrij zijn. Hoe je goede service en informatie kunt geven op je website. En hoe kun je ervoor zorgen dat jouw gasten door jouw site juist voor jou kiezen?

Voor wie?

Voor iedereen die zich bezig houdt met de website. Of die een websitebouwer wil briefen om zo de online gastvrijheid te verhogen.

Wat leer je?

Gastvrijheid zit je in het bloed, daarom doe je wat je doet. Je geeft gasten die binnenkomen een warm gevoel, maar doe je dat online ook? Voelt jouw gast zich ook welkom wanneer hij jouw website bezoekt? 

Tijdens deze workshop starten we met een quickscan van je website. Aan de hand van een handige checklist kijken we of jouw website online gastvrij is. Kunnen mensen alles snel vinden, is je site op de mobiel andere doelen, is alles up to date?

Vervolgens gaan we online verbinden met offline. We gaan online situaties omzetten naar “het echte leven”. We gaan aan de slag met beeld en tekst en zorgen dat we van bezoekers echte gasten gaan maken. Wel gebaseerd op de statistieken uiteraard, want met onderbuikgevoel komen we nergens.

Aan het einde van deze workshop heb je een concreet plan van aanpak met quickwins, maar ook een visie voor de toekomst. 

Wie jouw website bezoekt, zal gelijk reserveren! 

Zin in een lekkere dosis inspiratie?

Schrijf je in voor onze maandelijkse inspiratieboost en maak kans op een 360 graden belevingsscan t.w.v. € 1.500,-

 (uitschrijven kan altijd nog ;-))