Workshop
employee experience

Communiceren met passie

Jouw gedrag en communicatiestijl bepalen hoe anderen op je reageren. Soms verloopt een gesprek helemaal top, maar er zijn ook gesprekken en momenten die moeizamer verlopen. Jouw gedrevenheid en passie worden lang niet altijd overgenomen door de rest van het team. Hoe maak je nou eigenlijk op een effectieve manier duidelijk wat jij dan zo belangrijk vindt? 

Voor wie?

Voor iedereen die zijn eigen passie op de juiste manier wil overbrengen om ervoor te zorgen dat het team de passie gaat doorvoelen en doorleven.

Wat leer je?

Je herkent het misschien wel, ruis op de lijn. Je vraagt iets aan een collega, je vertelt iets aan je team, of misschien leg je zelfs wat taken en verplichtingen bij anderen neer. Helaas wordt dit lang niet altijd op de manier ontvangen zoals door jou bedoeld. Het kan soms zelfs voelen alsof je tegen een muur praat. Iedereen knikt ja, maar doet nee.

Hoe kan je er nou voor zorgen dat hetgeen wat je deelt, en de passie die jij voelt en over wilt dragen, ook daadwerkelijk op de juiste manier bij de ander binnenkomt? 

Willen jullie jezelf sterker neerzetten als team, zowel binnen het team als richting gasten en externe partijen. En wil je weten hoe je zelfbewuster communiceert? Dan is dit de workshop die je zoekt. Tijdens deze workshop krijgt het hele team meer inzicht in communicatiegedrag. We kijken naar verschillende manieren van de boodschap overbrengen. We gaan mét elkaar praten in plaats van over elkaar. We kijken naar het gedrag van de ontvanger maar houden zelf ook zeker een spiegel voor. Wat gebeurt er nou precies waardoor er ruis op de lijn komt en wat heb je te doen deze boodschap beter over te brengen? 

We zoomen deze workshop in op hoe je iemand op een fijne manier aanspreekt, onderwerpen bespreekbaar maakt en echt goed kan luisteren naar de ander. Zowel binnen je team als erbuiten. Op deze manier behaal je niet alleen je doelen, maar doe je dit op een prettige en effectieve manier. Zo kan een ieder zijn bevlogenheid overbrengen en krijg je mensen in de organisatie mee! 

 

Aan het einde van deze workshop heb je:

  • kennis over hoe dat nou werkt, communicatie
  • in beeld hoe je jouw eigen wensen en passie beter over kunt brengen aan teamleden
  • meer invloed op de samenwerking
  • tool om teamleden makkelijker en beter aan te kunnen spreken en onderwerpen bespreekbaar te maken
  • een team dat niet over elkaar praat maar met elkaar

Zo creëer je een open sfeer waar iedereen wel wil komen eten, slapen en werken! 

 

Wil je aan de slag en om de communicatie effectiever en positiever te laten verlopen? Bel dan naar Chantal (06-23369954) om een workshop in te plannen of stuur een bericht.

O ja, alle workshops worden op maat gemaakt, dus we hebben vooraf altijd contact om jullie grootste uitdagingen in kaart te brengen. Zo halen we het meeste uit de workshop.

Zin in een lekkere dosis inspiratie?

Schrijf je in voor onze maandelijkse inspiratieboost en maak kans op een 360 graden belevingsscan t.w.v. € 1.500,-

 (uitschrijven kan altijd nog ;-))