360 graden experience

360 graden belevingsscan

Jouw blinde vlek, hem jij hem in het vizier? Waarschijnlijk niet, het zijn tenslotte niet voor niets blinde vlekken. Jammer wel, want blinde vlekken kun je juist fantastisch inzetten om te groeien. Tijdens onze belevingsscan nemen we een kijkje in jouw keuken en checken, op basis van onze visie, waar jij kunt verbeteren. Mooi toch! 

Voor wie?

Voor alle bedrijven die de gastvrijheid willen verbeteren en hun blinde vlekken in beeld willen krijgen, zodat ze hier aan kunnen werken.

Wat krijg je?

Even terug naar jouw blinde vlekken. Aan ons de taak om ervoor te zorgen dat jij deze in het vizier krijgt. Jij wilt tenslotte toch ook werken aan je gastvrijheid? Tijdens de belevingsscan stappen we één dag in de schoenen van jouw gasten en medewerkers en schijnen daarna ons licht op jouw blinde vlekken, zodat jij weet welke richting jij op kan en kunt groeien!

Dit doen we uiteraard op basis van onze visie. Namelijk 360 graden rond. We kijken dus naar je brand-, customer-, employee-, en digital experience. Onze bevindingen ontvang jij in een uitgebreid verslag, zodat jij alles in beeld hebt, en richting krijgt in het plan van aanpak om te verbeteren. 

En omdat wij weten dat rapporten vaker op de plank komen te liggen dan op je bureau, geven we je ook direct 5 uitgewerkte quick wins mee, omdat we natuurlijk willen dat jij direct aan de slag kunt! Jij hoeft daarna alleen maar de juiste mensen aan het werkt te zetten. Easy peasy! 

Aan het einde van ons mysterybezoek heb je:

  • inzicht in de beleving van jouw gasten op verschillende contactmomenten
  • inzicht in de beleving van jouw medewerkers op verschillende contactmomenten
  • eerlijke feedback op papier
  • adviespunten om jouw 360graden beleving te optimaliseren
  • 5 uitgewerkte quick wins die je direct kan toepassen

Zo heb jij een helder document met de momenten waarmee jij aan de slag kunt om te groeien. Wie wil dit nou niet?

Wil jij weten met welke punten jij direct aan de slag kunt om je 360 graden beleving te verhogen? Bel dan naar Chantal (06-23369954) of Vianne (06-48204561) om een belevingsbezoek in te plannen of stuur een bericht.

O ja, bij ons wordt alles op maat gemaakt, dus we hebben vooraf altijd contact om jullie grootste uitdagingen in kaart te brengen. Zo halen we het meeste uit ons belevingsbezoek.

Zin in een lekkere dosis inspiratie?

Schrijf je in voor onze maandelijkse inspiratieboost en maak kans op een 360 graden belevingsscan t.w.v. € 1.500,-

 (uitschrijven kan altijd nog ;-))