Workshop
Employee experience

De ultieme reis van jouw medewerkers

Met het huidige personeelstekort is een goede employee branding cruciaal. Je wilt niet alleen de juiste mensen aan je verbinden, maar je toppers vooral ook behouden. Tijdens deze workshop kijken we hoe jij aantrekkelijk wordt voor potentiële werknemers en hoe je je huidige team loyaal en betrokken maakt en houdt.

Voor wie?

Deze workshop is voor iedereen die zich bezig houdt met personeel. Van bedrijfsleiders,  ondernemer, HR manager, tot leidinggevenden op een park en de afdeling communicatie of marketing.

Na deze workshop:

Volgens de cijfers van het CBS heeft 43% van de verblijfsrecreatie te maken met een personeelstekort. Dit zorgt voor grote uitdagingen op de vloer. Helaas kunnen wij geen blik personeel opentrekken voor je, maar tijdens deze workshop helpen we je in kaart te brengen hoe de reis van jouw medewerkers eruit ziet en zorgen we dat je team betrokken en loyaal wordt, en vooral ook blijft. Zo creëer je minder verloop en ben jij klaar voor de toekomst! 

Deze workshop nemen we jou, en je team, mee in alle fases van de medewerkers reis. Van werving en selectie, de werkperiode zelf, tot de uitdiensttreding. We geven antwoord op de vraag waarom mensen bij jou zouden moeten werken. Wat staan stil bij je kernwaarden en imago en brengen in kaart op welke momenten jij in contact bent met jouw medewerkers. Als resultaat maken we jouw employee journey visueel zodat jij een praatstuk hebt om mee aan de stag te gaan. Zo zie je je meteen waar je aan de slag moet om de contactmomenten met jouw werknemers nog leuker en enthousiaster te maken.  

Samen gaan we de slag om de contactmomenten te optimaliseren. Hoe kun je je verhaal online en offline beter vertellen om het juiste personeel te werven. Hoe voer je je kernwaarden door op de werkvloer en houd je je bestaande team verbonden en betrokken. We helpen je met nieuwe ideeen én een concreet plan van aanpak met quickwins, zodat je morgen nog aan de slag kunt. 

Aan het einde van deze workshop heb je: 

  • alle fases van de reis van de werknemer in beeld en weet je waar je verbeteringen door moet voeren
  • nieuwe ideeën om op verschillende contactmomenten, tijdens de werknemersreis, het leuker te maken.
  • een verhaal die je off- en online kan vertellen om het juiste personeel te vinden
  • de verschillende wensen en behoeftes in beeld van de verschillende generaties
  • een plan van aanpak om een betrokken werkgever te zijn waar mensen graag voor willen werken
  • samen met je team van gedachtes gewisseld, hard gebrainstormd maar vooral veel gelachen. 
Zo heb jij de ultieme reis in beeld en wil iedereen wel bij jou komen en blijven werken! 

Wil je aan de slag en personeel te enthousiasmeren en te binden met jouw verhaal? Bel dan naar Chantal (06-23369954) om een workshop in te plannen of stuur een bericht.

O ja, alle workshops worden op maat gemaakt, dus we hebben vooraf altijd contact om jullie grootste uitdagingen in kaart te brengen. Zo halen we het meeste uit de workshop.

Zin in een lekkere dosis inspiratie?

Schrijf je in voor onze maandelijkse inspiratieboost en maak kans op een 360 graden belevingsscan t.w.v. € 1.500,-

 (uitschrijven kan altijd nog ;-))