Workshop
Brand experience

Kernwaarden beleven

Sta je voor uitdagingen zoals teambetrokkenheid, gastervaring en bedrijfsgroei? Onze workshop “Kernwaarden Beleven” zou wel eens jouw oplossing kunnen zijn!

Schrijf je in en leer hoe je jouw bedrijfsidentiteit definieert, teammotivatie verhoogt en buitengewone gastervaringen creëert. Een reis vol inzichten en strategieën staat op je te wachten.

Voor wie?

Voor gastvrije organisaties in de verblijfsrecreatie die opzoek zijn naar antwoorden op identiteitsuitdagingen, gastervaring en groei. Die hun team willen inspireren, enthousiasmeren en een teamgevoel willen creëren. 

Herken je dit?

Jouw kernwaarden als kompas

Met deze workshop nemen we je mee op reis.

In de dynamische wereld van de gastvrijheidsindustrie zijn kernwaarden als de stille dirigenten die de harmonie en betekenis in jouw bedrijf creëren. Ze zijn meer dan alleen woorden; ze vormen het hart van je bedrijfscultuur en de leidraad voor elke interactie met gasten en teamleden. Kernwaarden fungeren als de ‘waarom’ achter wat je doet en hoe je het doet.

Met goed gedefinieerde kernwaarden geef je niet alleen richting aan je bedrijf, maar ook aan de ervaringen die je gasten koesteren. Ze weerspiegelen jouw unieke identiteit, laten zien waar je voor staat en hoe je die beloften waarmaakt. Kernwaarden zijn de brandstof die je team motiveert en inspireert om zich te verbinden met de missie van het bedrijf en dit dagelijks tot uiting te laten komen in hun werk.

Tijdens onze workshop ontdekken we niet alleen hoe je kernwaarden definieert, maar ook hoe je ze praktisch en tastbaar kunt maken in de dagelijkse activiteiten en gastervaringen. Bereid je voor op een reis vol inzichten en inspiratie, waarbij je leert hoe je jouw gastvrijheidsbedrijf kunt transformeren met de kracht van kernwaarden.

Programma-elementen

Doel van deze workshop

Wil je zelf aan de slag met de workshop Kernwaarden beleven of een energieke Power Hour, waarbij we jou en jouw team in een uur opzwepen om aan de slag te gaan met jullie 360 graden gastvrijheid? Neem dan contact met ons op! 

Zin in een lekkere dosis inspiratie?

Schrijf je in voor onze maandelijkse inspiratieboost en maak kans op een 360 graden belevingsscan t.w.v. € 1.500,-

 (uitschrijven kan altijd nog ;-))